Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

×
DK SV
Tiger Balsam Tiger Balsam
DK SV

Event

Vi på Tigerbalsam är aktiva på olika tävlingar antingen genom att bidra som sponsorer, eller som supporters när våra ambassadörer tävlar. Vi arrangerar även egna event inom yoga, längdskidåkning, triathlon och träning generellt under året och kommer ut med datum om dessa ca 2-3 månader inför varje event. Under 2020 kommer vi på Tiger Balsam att delta antingen som sponsorer eller genom våra ambassadörer i följande tävlingar.
 

Borås Triathlon

Borås triathlon har två olika sträckor en halv Iron Man eller en sprint. Dessa kan man tävla i antingen individuellt eller i stafett. Låt dig inte luras dock av sprinten, Borås alperna bjuder på en fin kuperad terräng för cyklingen och ibland är inte vattnet det varmaste i maj. För dig som tävlar så rekommenderar vi att komma och besöka oss om det känns efteråt, vår kiropraktor kan titta till dig och ge råd om återhämtning.

Helgen den 19–20 september kommer att bjuda på en fest för uthållighetsidrottare där hela Almenäsområdet tas över av triathleter och swimrunners. Borås Triathlon på lördagen och Borås Swimrun på söndagen, totalt fyra lopp! De som vill ha en riktig utmaning kör båda dagarna!

LÄS MER / ANMÄLAN

Borås Swimrun

Borås Swimrun ger er som lag en utmaning i samarbete genom den mycket kuperade terrängen och fina simsträckorna. Har du dessutom tävlat dagen innan i triathlon kommer detta att blir extra kul då du får chansen att se mer av löpterräng än dagen innan. Det är fina vyer under vägen och här får du verkligen se Borås charm medan ni som lag navigerar er fram genom banan.

LÄS MER / ANMÄLAN

Fler event

6 JUNI 2020

Stockholm Swimrun - Inställt

LÄS MER / ANMÄLAN

5 JULI 2020

Ironman 70.3 Jönköping - Inställt

LÄS MER / ANMÄLAN

15 AUGUSTI 2020

Ironman Kalmar

LÄS MER / ANMÄLAN

Save the date!

Under våren 2020 har vi inte träningsläger planerat då våra ambassadörer som brukar vara med på eventen har full fokus på sina kommande tävlingar. Vi har däremot bokat in helgen 8-9 november i Stockholm med alla våra stjärnor. Den helgen kan du prova på, höra mer om specifik träning och delta tillsammans med våra ambassadörer och deras tränare. Vi kommer ut med mer information lite längre fram men passa på redan nu att "save the date" den 8 november.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Keep safe allihopa!

Tidigare event

fitnessfestivalen i Stockholm, December 2019 anordnades Acid Masters för fjärde året i rad. I Acid Masters gäller det att vara en mästare på uthållighet och klara en tävling mot sin egen kroppsvikt och ansträngningsnivå. Jimmy Thoms och Olivia Johansson från Team Tigerbalsam var med och tävlade i uthållighetskondition. I fem delmoment, under 2 x 54 minuter krigar de tävlande om att komma så många meter som möjligt.

LÄS MER OM ACID MASTERS

Tiger Balsam är ett receptfritt läkemedel som innehåller bland annat (kamfer, kajeputolja, levomentol, delvis avmentoliserad myntaolja) för tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar. Lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett. Lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning. Kan användas av vuxna och barn över 8 år: Rekommenderas ej till barn under 8 år. Tillfälliga muskelsmärtor och insektsbett: Tiger Balsam masseras in på det smärtande eller stela området 3-4 gånger dagligen. Vid förkylningssymptom: Tiger Balsam ingnides på bröst, hals eller rygg efter behov 3-4 gånger dagligen. Varningar: Användes endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögon, slemhinnor och andra känsliga områden. Tiger Balsam skall inte användas i ansiktet, i näsborrar, på öppna sår eller skadad hud och inte heller tillsammans med täta förband. Kan orsaka allergiska reaktioner hos personer med känslig hud. Pröva på en liten yta innan behandling påbörjas. Farmakoterapeutisk grupp: Utvärtes medel vid led- och muskelsmärtor. ATC-kod: M02A. Läs bipacksedeln noga innan användning. Mer information: på FASS.se. Tigerbalsam ingår inte i läkemedelsförmånen.
 
Konsumentkontakt: Evolan Pharma AB Tel: 08-544 960 30. www.tigerbalsam.se Datum för översyn av produktresumén: 2015-07-28