Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

×
DK SV
Tiger Balsam Tiger Balsam
DK SV

Event

Vi på Tigerbalsam är aktiva på olika tävlingar antingen genom att bidra som sponsorer, eller som supporters när våra ambassadörer tävlar. Vi arrangerar även egna event inom yoga, längdskidåkning, triathlon och träning generellt under året och kommer ut med datum om dessa ca 2-3 månader inför varje event. Under 2020 kommer vi på Tiger Balsam att delta antingen som sponsorer eller genom våra ambassadörer i följande tävlingar.
 

Ö till Ö

Final 15th Sprint Race
29 augusti 2020
– tot. distans 15 km.
Den här tävlingen, till skillnad från Ö till Ö World Championship, riktar sig till alla intresserade! Loppet täcker större delen av den sista etappen från tävlingen Ö till Ö World Championship. Tävlingen kan genomföras solo eller i lag om två.

Löpningen genomförs i en vacker miljö där det erbjuds både mjukare trail, mindre bergslöpning och löpning på gamla landsvägar. Detta lopp är något utöver det vanliga! Loppet avslutas på Utö Värdshus, samma målgång som för deltagarna på Ö till Ö World Championship. I målgången kommer Team Tiger Balsam att finnas tillgängliga och erbjuda allt från massage i vårt massagetält, till goodie bags och mer information för den som är intresserad. Klicka på nedanstående länk för mer information och anmälan!

LÄS MER / ANMÄLAN

INSTÄLLT
The Swimrun World Championship
31 augusti 2020 –
tot. distans 75 km.
Det är verkligen tävlingarnas tävling när det kommer till swimrun. Det var här sporten såg sitt första ljus och tävlingen anses vara en av världens mest prestigefyllda uthållighetstävlingar! Hela loppet startar tidig gryning i vackra Sandhamn för att sedan avslutas på Utö Värdshus på magiska Utö.

Team Tiger Balsam kommer att finnas på plats på Utö under hela tävlingsdagen med både massagetält, goodie bags och annat smått och gott. Kom förbi, ställ frågor, lär dig mer om Tiger balsams ursprung eller varför inte få en ond vad masserad av vår duktiga kiropraktor Jörgen och naprapat Lena?

LÄS MER / ANMÄLAN

The Swimrun World Series Utö
26 & 27 September  2020


Ö till Ö Swimrun Experience
Namnet på loppet avslöjar just precis vad det är, det vill säga en swimrun upplevelse för dig som är helt ny till sporten eller till dig som inte riktigt är redo att tävla i de längre distanserna! Loppet går av stapeln 26 september på vackra Utö med flera kortare sim- och löppartier ute i skärgården.
Tävla själv eller som ett lag och njut av det magiska loppet på Utö! Nedan hittar du länk med mer beskrivning och anmälan!

Ö till Ö Swimrun Sprint
Detta lopp är en slimmad version av World Series loppet med många korta sektioner och mycket övergångar mellan vatten och land. Ett riktigt fartfyllt lopp! Ett lopp för dig som vill köra ett snabbt lopp och som kanske tycker World series blir lite för övermäktigt. 

Ö till Ö Swimrun World Series
Det här loppet är minst sagt ett utmanande lopp! Många starka deltagare som verkligen kommer höja nivån under hela loppet. 

Team Tiger Balsam kommer att finnas på plats på Utö under hela tävlingsdagen med både massagetält, goodie bags och annat smått och gott. Kom förbi, ställ frågor, lär dig mer om Tiger balsams ursprung eller varför inte få en ond vad masserad av vår duktiga massör Jörgen Andersson?

LÄS MER / ANMÄLAN

Team Tiger Balsam All Stars Träningsdag!

Under våren 2020 har vi inte träningsläger planerat då våra ambassadörer som brukar vara med på eventen har full fokus på sina kommande tävlingar. Vi har däremot bokat in helgen 8 november i Stockholm med alla våra stjärnor. Den helgen kan du prova på, höra mer om specifik träning och delta tillsammans med våra ambassadörer och deras tränare.

Söndagen 8 november anordnar vi ett välgörenhetsevent där alla som deltar istället för att betala en deltagaravgift får skänka valfritt bidrag till Barncancerfonden.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Keep safe allihopa!

LÄS MER – ANMÄLAN

Fler event

6 JUNI 2020

Stockholm Swimrun - Inställt

LÄS MER / ANMÄLAN

5 JULI 2020

Ironman 70.3 Jönköping - Inställt

LÄS MER / ANMÄLAN

15 AUGUSTI 2020

Ironman Kalmar

LÄS MER / ANMÄLAN

Tidigare event

fitnessfestivalen i Stockholm, December 2019 anordnades Acid Masters för fjärde året i rad. I Acid Masters gäller det att vara en mästare på uthållighet och klara en tävling mot sin egen kroppsvikt och ansträngningsnivå. Jimmy Thoms och Olivia Johansson från Team Tigerbalsam var med och tävlade i uthållighetskondition. I fem delmoment, under 2 x 54 minuter krigar de tävlande om att komma så många meter som möjligt.

LÄS MER OM ACID MASTERS

Tiger Balsam är ett receptfritt läkemedel som innehåller bland annat (kamfer, kajeputolja, levomentol, delvis avmentoliserad myntaolja) för tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar. Lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett. Lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning. Kan användas av vuxna och barn över 8 år: Rekommenderas ej till barn under 8 år. Tillfälliga muskelsmärtor och insektsbett: Tiger Balsam masseras in på det smärtande eller stela området 3-4 gånger dagligen. Vid förkylningssymptom: Tiger Balsam ingnides på bröst, hals eller rygg efter behov 3-4 gånger dagligen. Varningar: Användes endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögon, slemhinnor och andra känsliga områden. Tiger Balsam skall inte användas i ansiktet, i näsborrar, på öppna sår eller skadad hud och inte heller tillsammans med täta förband. Kan orsaka allergiska reaktioner hos personer med känslig hud. Pröva på en liten yta innan behandling påbörjas. Farmakoterapeutisk grupp: Utvärtes medel vid led- och muskelsmärtor. ATC-kod: M02A. Läs bipacksedeln noga innan användning. Mer information: på FASS.se. Tigerbalsam ingår inte i läkemedelsförmånen.
 
Konsumentkontakt: Evolan Pharma AB Tel: 08-544 960 30. www.tigerbalsam.se Datum för översyn av produktresumén: 2015-07-28